A weblap készítés a profitszerzés sarkallatos pontja, weblapja fejlesztését bízza ránk!

A weblap fejlesztés mára elkerülhetetlen pont minden cég, vállalkozás életében. Az internetes megjelenés mára szinte kötelező a cégek számára, e nélkül nem is tekinthetőek számotevőnek a piacon. Talán nem is sejti, de a weblap készítés az egyik legfontosabb szerepet tölti be az ügyfélszerzésben, ezért a weblap készítést profikra kell bízni. Az internetes megjelenés nem feltétlenül biztosítja a profitot, a weblapnak megtalálhatónak kell lennie a potenciális ügyfeleink számára. A weblap készítés egy sokszorosan megtérülő befektetés ahhoz, hogy honlapja profitot hozó értékesítési csatornává váljon. Mi hisszük, a weblap készítés nem csak egy "szükséges kiadás", hanem egy fontos befektetés, amely profitot termel Önnek.

1. Weblap készítés

Minden vállalkozásnak, vállalatnak mérettől, tevékenységi körtől függetlenül szüksége van weblap készítésre, webes megjelenésre.

A weblap készítés nem egyszeri tevékenység. Ha a piacon szeretnénk maradni a versenytársakkal szemben, akkor a weblap készítés egy soha véget nem érő folyamat. Figyelnünk kell meglévő és leendő partnereink változó igényeit, konkurenciánk stratégiai lépéseit.

Nem elég, ha csak lépést tartunk velük, ha meg akarjuk tartani, esetleg növelni szeretnénk piaci részesedésünket, a weblapunk fejlesztése az egyik leghatékonyabb fegyverünk.

2. Weblap fejlesztés - Öszetett weblap

weblap készítés

A weboldal készítés csúcsa az öszetett weblapok. Ezeknek már önmagában igen komoly reklámértéke van.

Sok internetező a weblap alapján dönti el, hogy melyik cégnek, vállalkozásnak szavaz bizalmat. Az internet egy nagyon jó platform arra, hogy hírdessük termékeinket, szolgáltatásainkat. Ebben a weblap készítés nagy segítségünkre lehet, hiszen ha ezt egy olyan weboldalon tesszük, amely megjelenésével és tartalmával is elnyeri a felhasználók tetszését, garantált a siker. Ez a honlap miért is ne lehetne a miénk?

Ezt mérlegelve érdemes a honlap készítés mellett döntenünk, és olyan céget választani partnerünknek, akik megértik igényeinket, és erre alapozzák fejlesztéseiket.

3. Weblap készítés - Mit tartalmaz?

Tartalomkezelő rendszer: Komolyabb cégek, vállaltok weblapján, ahol fontos, hogy a friss hírek, újdonságok mihamarabb megjelenjenek az oldalon, a weblap készítés egyik alapvető követelménye a tartalomkezelő rendszer. Ezen eszkösz segítségével mindig naprakész információkkal láthatjuk el weboldalunkat.

Ügyfélkapu: Olyan weboldalakon fontos a beléptetés, ahol bizonyos, vagy akár minden ügyfelünknek egyedi felületet szeretnénk biztosítani. A weblap fejlesztés kezdeténél át kell gondolnunk ezt a lehetőséget, ügyfeleinkkel testreszabottabbá, közvetlenebbé válhat kapcsolatunk. Természetesen ezt a funkciót utólag is választhatjuk.

Termékkatalógus: Ha weboldalunkon termékmegjelenítést szeretnénk alkalmazni, de még nincs szükségünk webáruház készítésre, legjobb megoldást a termékkatalógus jelentheti. Ezt a weblap készítés során egy tartalomkezelő rendszerrel kombinálva, új termékeinknek gyors reklámot kreálhatunk.

weblap készítés

Galéria: Referenciáinknak, termékeinknek vagy akár szolgáltatásainknak egy nagyon jó megjelenítési módja a galéria. Weblapunk készítésekor ne hagyjuk ki ezt a modult, a képek sok esetben többet mondanak mint a szavak.

Vendégkönyv: Partnereinktől, ügyfeleinktől -ha jól dolgozunk- bőven kapunk vissza pozitív visszajelzéseket. Miért ne tehetnék meg mindezt egy vendégkönyv keretein belül, hiszen így nagyon jó reklámhoz is juthatunk. Erre is érdemes nagyobb figyelmet fordítani a weblapunk készítésekor.

Szavazás, kérdőív, űrlap: A weblap fejlesztés ezen eszközeivel fel tudjuk mérni ügyfeleink igényeit, könnyen megtudhatjuk, mit részesítenek előnyben, mire fektetnek nagyobb hangsúlyt. Ez nagyon jól jöhet, hiszen szinte ingyen juthatunk számunkra értékes információkhoz.

Weblapja készítésekor számos funkciót, modult, keresőoptimalizálást kérhetnek tőlünk ügyfeleink, ezeket egyéni igényekre szabjuk. A weblap fejlesztés további fontos és értékes moduljáról bővebb felvilágosítást a szolgáltatásaink menüpontra kattintva kaphatnak.

4. Weblap fejlesztés - Egyedi funkciók

Weblapja készítésekor rendelhet tőlünk olyan egyedi funkciókat, amiket Önnek fejlesztünk. Weblapjának fejlesztése alatt kreativitásának ne szabjon gátat, mi sem tesszük!

              ©2011    -     Pureweb Design Studio      -     Tel.: +36-70/414-90-70      -     E-mail:

Protein-zone.hu